Ofte stillede spørgsmål

Køleskab

Kører køleskabet hele tiden uden at det bliver koldt, er der tale om freon mangel, eller selvfølgelig hvis døren ikke er lukket ordentlig til. Ved evt. freon mangel kan reparation desværre ikke betale sig.

Kører køleskabet eller fryseren ikke, og det lugter fælt fra denne, kan det være så heldigt, at et startrelæ bag på køleskabet er brændt sammen. Dette relæ kan uden stor udgift udskiftes

Lamper

Lamper kan oftest selv sættes op. Normalt tilsluttes en loftslampe klemmerne M1 (brun) og N (blå). Disse klemmer er i loftsudtag mange steder.

Skal lampen tilsluttes et sted hvor det skal sættes direkte sammen med ledninger i loftet, sætter man normalt blå ledninger sammen med de blå ledninger som sidder i udtaget, og brun ledning sammen med den ledning som de fleste gange sidder alene i samlemufferen. Er der tænding flere steder, kan der godt være 2 ledninger i samlemuffen. I ældre huse kan den blå ledning godt være sort.

Virker en lampe ikke, så prøv og check for løse forbindelser, eller check om pæren er skruet helt i bund. Har oplevet at den ting der sidder i bunden af fatningen, skal bøjes lidt ud for at pæren kan nå denne.

Opvaskemaskine

Generelt skal det siges, at man altid bør skylle det værste snavs af tingene som bliver sat ind i den. Har flere gange oplevet at der sætter sig noget fast i afløbspumpen, og det er ikke altid nemt at komme til.

Det man selv kan gøre, hvis dette sker, er at man piller alt det man kan i bunden op, i håbet om at man den vej kan komme til pumpen.

På nogle maskiner sidder der et slags låg over pumpen med en skrue, og skruer man det låg af, kan man komme ind der, hvor der typisk sidder noget.

Vil maskinen ikke starte, så check sikringerne, og om lågen er ordentlig lukket.

Tørretumbler

Hvis maskinen ikke vil starte, så check evt. sikringerne.

Vil maskinen ikke varme men kører, er der typisk tale om, at overkogssikring er slået fra. På nogle tørretumblere kan man bagpå via en gummimanchet trykke den tilbage igen, og maskinen varmer igen. Dog bør man rense sier m.m. for fnuller fra tøjet.

Vil maskinen ikke køre rundt men varmer, så sluk maskinen for der er formentlig tale om at en rem om tromlen enten er gået i stykker eller faldet af. I dette tilfælde anbefales det at kontakte mig.

Vaskemaskine

Hvis vaskemaskinen ikke vil starte, tjek derfor om strømmen stadig er tilsluttet. Er en sikring sprunget skiftes denne, og maskinen starter forhåbentlig.

Er der lys i maskinen og den ikke vil starte, så prøv om lugen er rigtig lukket.

Vil maskinen ikke lukke vand ud så kig efter om trevlesien er stoppet, evt. om der er knæk på afløbsslangen.

Fjernsyn

Nu kører alt tv digitalt.

For at se Boxer TV kræves en UHF-antenne som tidligere blev brugt til TV2. Fryser billedet skal din antenne sandsynligvis udskiftes til en bedre model.

TV via eksempelvis TDC eller Altibox kræver et ethernet-kabel eller et trådløst system fra dit TV til din internetrouter.

Dette er den fremtidige løsning, efter min mening.

Har du parabol og billedet fryser/falder ud, er der formentlig tale om at parabolskærmen har drejet sig, eller at lnb hovedet på skærmen er i stykker. Det kan også være at modtageren er defekt.

Tøv ikke med at kontakte mig hvis disse muligheder

ikke har afhjulpet problemet, og jeg vil vende

tilbage hurtigst muligt.

Mobil – Send gerne SMS

40 41 51 57

Åbningstider

Hverdage 08.00 – 16.00

Mobil

40 41 51 57

Åbningstider

Hverdage 08.00 – 16.00